Tilbehør til pallereoler

Med pallereoler kan du udnytte dit lager i højden. Tilbehør til pallereoler giver dig stor fleksibilitet, så du kan tilpasse lageret og opbevaringsmulighederne til dine behov. Med palleudtræk, hylder, strøer, afstandsstykker, hjul og andet tilbehør til pallereoler får du et perfekt, skræddersyet lager. Du kan se hele vores udvalg af pallereoler her.  

Palleudtræk

Palleudtræk placeres under pallerne og får dem til at fungere som en slags skuffe. Med dette tilbehør til pallereoler kan du nemt tilgå dine varer, som er placeret på pallen. Desuden er du sikret en god arbejdsstilling, da du ikke skal bøje dig ind i pallereolen for at nå godset.

Palleudtrækket er udstyret med en låsemekanisme, der sikrer, at pallen ikke bevæger sig, når den står i pallereolen. Desuden er palleudtræk et nemt tilbehør til pallereoler, da de er enkle at montere på bærebjælker i enhver slags pallereol.

Hylder og hyldeplader 

Hylder og hyldeplader er nødvendigt tilbehør til din pallereol, hvis du har mange små varer. Hylderne gør det nemt at organisere dit gods, så du nemt kan tilgå det. Hyldeplader og hylder fås i mange forskellige størrelser og kan tilpasses efter dine behov. Hos Reolhansen kan du få hyldeplader som spånplader, melaninplader og som stålplader, som vælges efter behov.

Hyldenet

Hyldenet, også kaldet nethylder, er et tilbehør til pallereoler, som giver god sikkerhed på lageret. Hyldenet skal bruges som sikkerhedsnet i en række situationer: 

  • Over flugtveje i tilfælde af ulykker
  • Over gennemkørsler for at øge sikkerheden på befærdede områder
  • Over slangevindere, brandskabe og andre lignende installationer
  • Over eltavler og lignende installationer
  • Over plukkepladser, da det er befærdede områder

Afstandsstykker

Når to pallereoler er arrangeret i dobbeltopstilling, hvor de er placeret mod hinanden, har du brug for tilbehør til dine pallereoler, så de står fast. Her kommer afstandsstykkerne ind i billedet. Afstandsstykker monteres på begge pallereoler, så de sidder sammen. 

Stigehøjden af pallereolerne afgør antallet af afstandsjern: 

  • Under 6 meter: 2 afstandsjern
  • Mellem 6 og 9 meter: 3 afstandsjern
  • Mellem 9 og 12 meter: 4 afstandsjern

Reolstigefødder

Hver eneste pallereol skal monteres med reolstigefødder på gulvet, så reolen ikke rykker på sig. Reolstigefødder er derfor nødvendigt tilbehør til pallereoler. Når pallereolen et stillet op skal du bolte reolstigefoden fast i underlaget. 

Design dit lager med tilbehør til pallereoler

For at opretholde et velfungerende og sikkerhedsmæssigt ansvarligt lager er det nødvendigt med det rette tilbehør til pallereoler. Hos Reolhansen kan du finde alt det tilbehør til pallereoler, som du har brug for. Du kan også se hele vores udvalg af pallereoler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *