Mezzanin – Indskudt etage

Mezzaniner – Få ekstra plads med en indskudt etage.

Klik på teksten under billederne ovenfor, for at læse detaljer om mezzanin – indskudt etage. Ved at klikke på de 2 pile i det lille billede, kan du zoome for at se større og flere billeder, samt en skitsetegning.

Mezzaniner er funktionelt lagerinventar

Som specialister i lagerinventar kan vi tilbyde alt fra truckværn til flytbare tilbygninger. Vi kan for eksempel levere og opsætte en indskudt etage, en såkaldt mezzanin. En mezzanin fungerer som en platform, der udnytter loftshøjden og udbygger således eksisterende kvadratmeter. Med mezzaniner kan I for eksempel udskyde eller måske undgå dyrt nybyggeri.

Få mere plads med en indskudt etage

Få mere plads med en indskudt etage. Det kan være en mezzanin, der i al sin enkelthed er en indskudt etage. En mezzanin er en hævet platform, som skaber m2 i højden. På den måde er det muligt at skabe flere kvadratmeter til en meget lav pris.

Mezzaninens bæreevne

Mezzaniner er en let platformskonstruktion i stål, en slags mellemetage, som udnytter “luften” af et højloftet lokale. En mezzanin fra Reolhansen har en bæreevne på omkring 500 kg/m2, så den kan klare en del vægt. Ved at etablere en mezzanin i et højloftet lokale kan eksisterende kvadratmeter udnyttes og dyrt nybyggeri udskydes.

mezzanin indskudt etage 1
Mezzanin - indskudt dæk
mezzanin indskudt etage 2
Brugt Mezzanin
mezzanin indskudt etage 3
mezzanin gulv

Vi er gode til mezzaniner – og kan levere både nye og brugte.

Ring til os på 75 75 44 55 og hør nærmere og/eller få tilsendt et uforpligtende tilbud på en mezzanin.