Montage

Levering og montage af pallereoler i hele Danmark

Vi lægger stor vægt på service. Vi tilbyder montering, demontering og flytning af alle slags reoler. Vi har dygtige og professionelle medarbejdere, der altid er parate til at udføre dine opgaver.

Er du på udkig efter den optimale løsning inden for pallereoler? Vores specialister sidder klar med professionel rådgivning og sparring, så du får den optimale løsning. Vi har et godt netværk af erfarne montagefirmaer i hele landet. Det betyder, at uanset om du søger pallereoler i Sønderborg, pallereoler i Kolding, pallereoler i Esbjerg, pallereoler i Aalborg eller pallereoler i Slagelse, kan vi sammensætte den optimale løsning for dig og din virksomhed.

Ring og hør nærmere på 75 75 44 55 eller send os en mail på info@reolhansen.dk – vores montører står altid klar.

Selvmontering

En mulighed kunne også være selv at montere reolerne, derfor har vi udarbejdet diverse montagevejledninger:

Nye og brugte pallereoler

Vi har en lang række modeller inden for pallereoler, ligesom vi også har et stærkt udvalg i brugte pallereoler. Ønsker du rådgivning, kan du ringe helt uforpligtende til vores specialister på telefon 75 75 44 55.

Få uforpligtende tilbud

Har du en konkret forespørgsel, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi sammensætte et tilbud til dig. Vi tager udgangspunkt i den pallereol, der passer til netop dine behov. Reolhansen er funderet i en stærk faglig ekspertise, høj kvalitet og attraktive priser. Vi vil være den foretrukne leverandør til virksomheder i hele Danmark og tilbyder vore kunder optimale løsninger til attraktive priser. Uanset om du er på jagt efter pallereoler i Kolding, pallereoler i Sønderborg, pallereoler i Esbjerg, pallereoler i Slagelse eller pallereoler i Aalborg.