Levering og montering af pallereoler i hele Danmark

Vi lægger stor vægt på service. Vi kan dermed tilbyde montering, demontering og flytning af alle slags reoler. Vi har dygtige og professionelle medarbejdere, der altid er parate til at udføre de stillede opgaver.

Er du på udkig efter den optimale løsning inden for pallereoler? Vores specialister sidder klar med professionel rådgivning og sparring, så du får den optimale løsning. Vi har et netværk af erfarne montagefirmaer i hele landet. Det betyder, at uanset om du søger pallereoler Sønderborg, pallereoler Kolding, pallereoler Esbjerg, pallereoler Aalborg eller pallereoler Slagelse, kan vi sammensætte den optimale løsning for dig og din virksomhed.

Ring og hør nærmere på 75 75 44 55 eller send os en mail på info@reolhansen.dk – vores montører står altid klar.

Selvmontering

En mulighed kunne også være selv at montere reolerne, derfor har vi udarbejdet diverse montagevejledninger:

  • Montagevejledning for pallereoler
  • Montagevejledning for Supersnild 1-2-3
  • Montagevejledning for nedfaldssikring

Nye og brugte pallereoler

Vi har en lang række af modeller inden for pallereoler, ligesom vi også har et stærkt udvalg i brugte pallereoler. I menuen til venstre finder du vores forskellige modeller. Hvis du ønsker rådgivning, kan du ringe helt uforpligtende til vores specialister på telefon 75 75 44 55.

Få uforpligtende tilbud

Sidder du med en konkret forespørgsel, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan sammensætte et konkret tilbud til dig. Vi tager udgangspunkt i den pallereol, der passer til netop dine behov. Reolhansen.dk er funderet i en stærk faglig ekspertise, høj kvalitet og attraktive priser. Vi vil være den foretrukne leverandør til virksomheder i hele Danmark og tilbyde vores kunder den mest optimale løsning til de mest attraktive priser, uanset om du er på jagt efter pallereoler Kolding, pallereoler Sønderborg, pallereoler Esbjerg, pallereoler Slagelse eller pallereoler Aalborg.