Inspiration

Få mere plads ved køb af reoler. Vi ønsker at tilgodese dine behov for mere plads. Vi ser på optimering, indretning og udnyttelse af knappe ressourcer. Vi kan således hjælpe vores kunder med at skabe mere plads på lageret, i produktionen, på kontoret, i arkivet, i butiks-lokalet, i showroomet, og så videre. Læs nedenstående og find inspiration. Ønsker du at vide mere, så kontakt Reolhansen på 75 75 44 55.

Indret din butik med 1-2-3 Supersnild

Indretning med reoler – indret din butik med Supersnild

Den vigtigste opgave i din butik er, at generere omsætning! Når du indretter butik, har valg af inventar en afgørende betydning for kundens helhedsindtryk af din forretning. Med Supersnild 1-2-3 reolen kan du skabe en moderne, rå og funktionel butiksindretning. Supersnild ødelægger ikke din økonomi for indkøb af inventar. Samtidig sikrer du dig en stabil løsning for overskuelig  præsentation af dine produkter. Supersnild 1-2-3 er en innovativ løsning, et reolsystem produceret i galvaniseret stål. Reolen er let at samle, uden brug af værktøj. Der er ingen bolte og møtrikker. Stor fleksibilitet. Med hyldebelastninger fra 180-480 kg. dækker reolen de fleste behov for let og mellemtung præsentation af produkter. Reolen tilbydes i standardhøjderne 2 og 2,5 meter samt i tre forskellige dybder på 40, 50 og 60 cm. Hylderne har en bredde på henholdsvis 90, 120, 150 eller 180 cm. Kendt i hele Europa. Forretninger i hele Europa har taget Supersnild 1-2-3 reolen til sig. Supersnild, den funktionelle og prisbillige reol til indretning af små og store butikker. Den praktiske reol er let at udvide og kan bruges frit på gulv eller op ad væggen. Som en ekstra fordel har reolen et stort tilbehørsprogram, som vi tager hjem på bestilling.

Få styr på dæk og værktøj

Dækreoler til både privat og erhverv

Det er tid for skift af dæk på bilen. Vi skal have sommerdækkene skiftet ud med vinterdæk og mange vælger, at lade deres dækservicefirma opbevare deres sommerdæk. En stærk dækreol fra Reolhansen. Reolhansen har sammensat en stærk reol, der kan bruges af private, som på en elegant måde løser problemet med opbevaring af dæk og samtidig giver plads til opbevaring af værktøj. 1-2-3 Supersnild reolen er let at samle, og så er kvaliteten af reolen langt højere end på de billige reoler, man kan købe i byggemarkeder. Reolen består af 2 stiger på 2m, 2 hylder på 1,5m og 40 cm dybe samt 4 reolvanger til opbevaring af dæk. Er der ikke behov for opbevaring af så mange dæk, så kan man udskifte to vanger med en ekstra hylde. Holdbar dækreol i galvaniseret stål. Reolen er lavet i galvaniseret stål og bæreevnen pr. hylde er 145 kg. De robuste 1-2-3 Supersnild reoler er perfekte til handy manden, som ønsker at holde orden i sit hobbyværksted. Dækreolerne er ikke kun velegnet til privat brug, men anvendes professionelt på mange autoværksteder.