Årligt eftersyn

Årligt eftersyn af pallereoler

Pallereoler skal ifølge Arbejdsmiljøloven efterses mindst en gang årligt, og det er meget vigtigt, at det bliver gjort korrekt. Hos Reolhansen laver vi grundige tjek, som lever op til alle regler for pallereoler. Desuden har vi et stort udvalg af pallereoler og alle de elementer, du ellers skal bruge til at organisere dit lager. Se vores udvalg her

Hvad består det årlige eftersyn af pallereoler af?

Det årlige eftersyn kaldes også DS-INSTA-eftersyn, og det skal bestå af:

  • En vurdering af reolerne for skader og mangler.

  • Et vurdering af om reolerne er korrekt opstillet, og om reolerne har sikkerhedsudstyr korrekt monteret.

  • Rapportering af ovenstående samt en plan for, hvordan reolerne kan komme til at leve op til regler for pallereoler, hvis de ikke i forvejen lever op til lovkravene for pallereoler.

Hvornår skal man have et eftersyn af pallereoler?

Så snart du har mistanke om, at noget er gået i stykker på din pallereol, er det vigtigt, at du bestiller et eftersyn og får fikset skaderne. Vær opmærksom på, at selv små skader – specielt nederst på stigebenet – udgør en stor fare for sammenstyrtning, og det er derfor en sikkerhedsrisiko for personalet.

Ifølge reglerne for pallereoler, skal der mindst en gang om året foretages et eftersyn med lageret i henhold til den europæiske standard EN 15635:2008.

Ønsker du at bestille et eftersyn, eller ønsker du rådgivning om eftersyn? Så kontakt os på 75 75 44 55 eller mail til Charlotte på: cg@reolhansen.dk

Hvad ser vi efter når vi syner pallereoler?

Her kan du få et indblik i, hvad vi kigger efter, når vi besøger dit lager og tjekker, at det lever op til regler og lovkrav for pallereoler.

Buler: Hvor dybe må de være? Udbøjninger: Hvor går grænsen?

En pallereols bæreevne angives altid med en vægtbegrænsning efterfulgt af  “jævnt fordelt.” Det vil sige, at når et bærelag til to paller angives med “2000 kg jævnt fordelt”, så kan bjælkerne ikke bære 2000 kg centreret på midten.

Hvad koster et eftersyn af pallereoler?

Vi udfører eftersyn fra kr. 995,-. (+ lidt kørsel og evt. bro/færge)

Hvis det er muligt, planlægger vi vores eftersyn geografisk, så kørslen bliver delt. Derfor skriver vi “+lidt til kørsel.”

Vi giver tilbud på reservedele fra vores eget lager, og her kan du se hele vores udvalg af pallereoler. Desuden giver vi et samlet overslag over tidsforbrug for reparationen. For store lagre udarbejdes et særligt tilbud for den årlige gennemgang.

Hvad får du for pengene, når du bestiller eftersyn hos Reolhansen?

Vi har gennemført et grundigt studie af de gældende standarder DS/EN 15635 og DS/EN 15620, samt af Arbejdstilsynets krav. Med grundlag heri har vi udviklet et ON-LOKATION-system. Det betyder, at du som kunde får udleveret din rapport umiddelbart efter gennemgangen – klar til firmaets APV eller mødet i sikkerhedsudvalget.

Vi leverer:

  1. Certifikat til lageret
  2. En tilstandsrapport
  3. Anbefalinger til forbedringer
Sikkerhedsudstyr

Beskyttere til reolstigeben

Benbeskytter V-model

kr.200,00 ekskl. moms

Beskyttere til reolstigeben

Benbeskytter U-model

kr.225,00 ekskl. moms
kr.800,00 ekskl. moms
kr.1.150,00 ekskl. moms

Hylder, hyldeplader og hyldenet

Nethylde

kr.195,00 ekskl. moms

Nedfaldsbeskyttelse

Rygnet

kr.380,00kr.760,00 ekskl. moms

Belastningsmærkater

Belastnings-mærkater

kr.5,00 ekskl. moms

Expansionsbolte

Expansionsbolt 95x12mm

kr.12,00 ekskl. moms

Expansionsbolte

Expansionsbolt 90x10mm

kr.10,00 ekskl. moms

Beskyttere til reolstigeben

Benbeskytter i plast

kr.225,00 ekskl. moms
kr.5,00 ekskl. moms
kr.5,00 ekskl. moms