Pallereoler i prøverummet – Skræddersyet tøj med humor og skruestik

Pallereoler fra Reolhansen indgår i butiksinteriøret i det spændende nye mandeunivers Gentleman Garage, som er åbnet i Amager Centret i København. Modemanden David K’s mission er at bringe skræddersyet tøj derud, hvor den almindelige danske mand færdes – i indkøbscentrene.

Modemanden David Krarup, blandt andet kendt som modeekspert på Go’ morgen Danmark, har allerede en eksklusiv skræddersalon i det indre København. Nu satser han på den almindelig danske mand i det nye butikskoncept Gentleman Garage. Han åbnede i efteråret 2020 den første butik i Amager Centret. Den nye butik skal fungere som pilotbutik, hvor konceptet prøves af, inden det forhåbentlig kan det udbredes til flere centre i Danmark. David Krarup vil med butikken vise, at skræddersyet tøj ikke er for de få og eller rige, men er noget, alle har råd til.
”Åbningen er gået godt – især de skræddersyede skjorter, som vi sælger til 700 kroner, har været populære”, fortæller David Krarup.

Butiksinteriør med genbrug fra værkstedet

Ud over Galwida pallereoler fra Reolhansen er butikken er indrettet med genbrugsmaterialer, som har haft et andet liv i produktionsvirksomheder, inden det blev en del af Gentleman Garage. Diskene er gamle værkstedborde, der brugt en gammel zinkplade fra en VVS-forretning og genbrugslamper. Butiksindretningen skal afvæbne kunderne og få dem til at føle sig velkommen i et univers, som ikke er for højtideligt. Butikken sælger tilgængelig luksus og det rå værkstedlook er kombineret med bløde gardiner i prøverummet og fokus på lækkert, skræddersyet tøj.

”Vi befinder os på Amager, som traditionelt var et område befolket af arbejderklassen. Her i butikken har vi kunder af fra alle samfundslag. De har taget godt imod konceptet og synes butikkens univers er fedt”, siger David K.

”Vi prøver at tiltrække folk med humor og skruestik. Vi vil gerne tage det ”fine” af skræddersyet tøj – og vise folk at skræddersyet handler om at få tøj, der sidder godt og rent faktisk passer til den krop og smag du har”
David K, ejer af Gentleman Garage

Skræddersyet skovmandsskjorte

”Skræddersyede skjorter er mange ting, fx kan det også være den ternede skovmandsskjorte i et lidt varmere og tykkere stof end kontorskjorten. Det har vi haft stor succes med at sælge her i Amager Centret i de første uger efter butiksåbningen”

Et gennemført univers for mænd

Tanken bag Gentleman Garage er at skabe et sammenhængende univers for mænd, som ud over skræddersyet tøj også skal huse en en barber og en tatovør. Konceptet er inspireret af lignende steder i udlandet. 
”Jeg synes, vi mangler et koncept som dette i Danmark, der hvor de fleste mænd alligevel kommer – i storcentrene. Hos Gentleman Garage kan man som mand kan blive forkælet og få opgraderet sin stil. Jeg oplever, at den danske mand er blevet mere interesseret i en stilig garderobe – og det gælder alle samfundslag. Og så er der stigende behov for tøj, der passer til den krop man har – uanset størrelsen i nakken, for vi bliver alle sammen større i de kommende år,” vurderer David K.  

Tøj der passer til mål og smag

Når kunden står bag de bløde velourforhæng i Gentleman Garage, tager personalet tager mål til skjorten eller jakkesættet, så tøjet passer perfekt til den enkelte kundes kropsmål og ønsker til design og pasform. Herefter syes tøjet af skræddere i Hong Kong og sendes til Danmark, hvor kunden får det 4-6 uger senere. 
”Det er nogle vidt forskellige produkter vi får lavet, fordi kunden selv har mulighed for at tilpasse tøjet. Man er mere engageret i sit tøj, når man selv har vælger design og venter 4 uger på det. Derfor er det også en mere bæredygtig måde at sælge modetøj på. Kunden passer bedre på tøjet, og det det bliver brugt længere, fordi det sidder godt,” fortæller David Krarup.

I modebutikken Gentleman Garage er det Reolhansens pallereoler, der udgør prøverummet

Reolhansen kender deres produkt

Prøverummet i Gentleman Garage er lavet af pallereoler fra Reolhansen. David K er tilfreds med reolerne og den måde, de passer ind til resten af butikkens værkstedsunivers. 

”Jeg er meget imponeret over Reolhansens service og den hurtige ekspedition. Det er friske folk, der kender deres produkt, og derfor hurtigt kan tage en beslutning om, hvilken vare der passer til ens behov.”

Pallereoler i prøverum kan tilpasses butikken

”Jeg synes Galwida reolerne er fede, den galvaniserede stål lyser godt op i butikken. Pallereoler er også praktiske og kan bygges ud eller op efter behov – vi overvejer at stille en motorcykel op på en palle, for at understrege værkstedsstemningen.

Pallereolerne i prøverummet har en kvalitet, så de også har et eftermarked, hvis de en dag ikke skal stå i min butik. Det passer godt sammen resten af universet i Gentleman Garage, hvor vi har indrettet med genbrugsinteriør og hvor vi gerne vil lære kunderne at købe en specialpassede og langtidsholdbare produkter,” slutter David Krarup.

Gentleman Garage bringer skræddersyet tøj til indkøbscentrene