Stort lager af brugte lagerreoler.

Plukkereol, Værkstedsreol, Arkivreol, stålreol, reol med kasser; Vi har det hele på lager. 

Vi kan levere hurtigt.

Vi har ikke dem alle på nettet så ring for rådgivning og et godt tilbud. Ring på 75 75 44 55

De fleste systemer vi tilbyder er nemme at montere. Tid er penge, derfor er det vigtigt at den lagerreol i køber samles let. Til de brugt reoler skal der typisk bruges en skruemaskine og en svensknøgle til montagen. Det kan man slippe for ved at købe de nye lagerreoler som man mange gange kan klikke sammen iden brug af værktøj. Det kan være at et rygkryds kræver en skrue. De fleste reoler er af kødbens typen – det vil sige at hylden hænger løst i fire punkter. Det gør nemt af flytte hylden.

Brugte Lagerreoler – få et look der kan noget.

Mange vælger vore kunder også en brugt lagerreol for at få det rå look. Derfor fanger den også interesse i designermiljøer. Vi har solgt mange løsninger som står i folks hjem. Her bruges den selvfølgelig som reol i stuen til nips ting og bøger eller bare som et stykke industrikunst der pynter. På grund af dens styrke kan du også rolig stille din tunge rørforstærker og tunge højtalere – den holder til meget. Her hænger funktion og design virkeligt sammen.

Den er også perfekt til brugskunst butikken – med dens retro udtryk – løfter den dine varer til et niveau. Det er også et fint signal og sende til kunder, at her effektiviserer vi ved at købe vi brugt og det kommer jo selvfølgelig kunden tilgode.

Vi maler gerne de brugte lagerreoler professionelt i alle regnbuens farver. På den måde bliver dit udtryk endnu mere udtalt. 

Vi leverer over hele landet. Vi sender gerne til Sjælland om det er StorKøbenhavn, Ballerup, Nørrebro eller Vesterbro. Måske Roskilde, Odense Aalborg eller Aarhus.

klik og køb fra fra listen herunder.
NameSummaryPriceBuy
NameSummaryPriceBuy