Inspiration

Få mere plads ved køb af reol. Vi ønsker at tilgodese så mange så muligt og kan bl.a. også hjælpe vores kunder med at skabe mere plads på lageret, i showroomet, på kontoret, i butikslokalet, i produktionen osv.

Læs nedenstående og bliv inspireret. Ønsker du at vide mere, så kontakt ReolHansen på 75 75 44 55.

 

Indret din butik med 1-2-3 Supersnild

Indretning med reoler – indret din butik med Supersnild

Den vigtigste opgave i din butik er, at generere omsætning! Når du indretter butik har valget af inventar en afgørende betydning for kundens helhedsindtryk af din forretning. Med Supersnild 1-2-3 reolen kan du skabe en rå og funktionel butiksindretning, som ikke sprænger din økonomi for indkøb af inventar og som samtidig sikrer en stabil løsning for præsentation af dine produkter. Supersnild 1-2-3 er et innovativt reolsystem,som er produceret i galvaniseret stål.

Reolen er let at samle, uden brug af værktøj og uden bolte og møtrikker. Stor fleksibilitet. Med hyldebelastninger fra 180-480 kg. dækker reolen de fleste behov for let og mellemtung præsentation af produkter.

Reolen tilbydes i standardhøjderne 2 og 2,5 meter samt i tre forskellige dybder på 40, 50 og 60 cm. Hylderne har en bredde på 90, 120, 150 og 180 cm.

Kendt i hele Europa Forretninger i hele Europa har taget Supersnild 1-2-3 reolen til sig og bruger den funktionelle og prisbillige reol ved indretning af små og store butikker. Den praktiske reol er let at udvide og kan bruges frit på gulv eller op ad væggen. Som en ekstra fordel har reolen et stort tilbehørsprogram, som kan tages hjem på bestilling.

Få styr på dæk og værktøj

Dækreolerne er velegnet til både privat og erhverv

Det er tid for skift af dæk på bilen. Vi skal have sommerdækkene skiftet ud med vinterdæk og mange vælger, at lade deres dækservicefirma opbevare deres sommerdæk.

En stærk dækreol fra ReolHansen ReolHansen har sammensat en stærk reol, der kan bruges af private, som på en elegant måde løser problemet med opbevaring af dæk og samtidig giver plads til opbevaring af værktøj. 1-2-3 Super Snild reolen er let at samle og så er kvaliteten af reolen langt højere end de billige reoler, man kan købe i byggemarkeder. Reolen består af 2 stiger på 2m, 2 hylder på 1,5m og 40 cm dybe samt 4 reolvanger til opbevaring af dæk. Er der ikke behov for opbevaring af så mange dæk, så kan man udskifte to vanger med en ekstra hylde.

Holdbar dækreol i galvaniseret stål Reolen er lavet i galvaniseret stål og bæreevnen pr. hylde er 145 kg.

De robuste 1-2-3 Super Snild reoler er perfekte til handy manden, som ønsker at holde orden i sit hobbyværksted.

Dækreolerne er ikke kun velegnet til privat brug, men anvendes professionelt på mange autoværksteder.